Mycket har hänt!

Är det när man inte vet vad man ska säga eller när man inte vet vem man ska snacka med man ska blogga? eller det är ju iof roligare att läsa när man skriver om glada och roliga saker. Men ibland kan det vara underbart att bara få skriva av sig lite.

Det har hänt rätt mycket under mitt blogg-uppehåll. Jag har varit på bal, tagit studenten, börjat jobba och fått en lägenhet. Allt har varit underbart, att ta studenten var en sådan lycka som inte går att berskriva. Ett minne jag kommer att ha för livet, ett dygn som var ett utan de bästa i mitt liv. Nu ska jag klara av att vara vuxen, vilket jag tycker är underbart. Men jag tror att det alltid kommer att finnas kvar ett barn i oss som gör att vi aldrig kommer att sluta leka och bli glada för att vi hittat vår nalle.

Nu har jag och Micke fått en lägenhet som vi flyttar in i den första augusti. Jag längtar så att om jag kunde spola fram tiden skulle jag göra det utan att ens tveka. Jag är så lycklig och mår så bra i hans närhet. Så det kommer att bli great att bo tillsammans med honom. Och jag verkligen hoppas på att få jobba kvar där jag är nu, jag trivs skit bra.. Annars är det bara att försöka söka nytt jobb, vilket inte är så lätt. Men om man försöker se positivt på allt så finns det inga hinder, eller?

Självklart kommer det att finnas många hinder vilket det finns för alla. Då man bråkar och ibland kommer på sig själv vad man säger och gör som är fel. Då det är svårt att erkänna, men innerst inne vet man. Men jag har tänkt på att undrar hur livet skulle vara utan motgångar. Det skulle vara otroligt tråkigt samtidigt som det skulle vara skönt. Men då skulle som sagt livet bli allt för enformigt och tråkigt..

Nu ska jag gå och lägga mig för att palla gå upp till jobbet i morgon.  men vänta en sak ---> jag skiter i allt som har med festivaler och arvika att göra och jobbar några dagar till sen drar jag ett tag. Hej!










RSS 2.0