Ledig?

Ledig dag och imorn, skönt! Eller jaa ledig fick vi ju inte säga för vi skulle ju bara plugga hemma. Men vem orkar det? Inte jag iaf! Men jag vet, jag borde verkligen göra det. Det är inte mycket kvar men som sagt, det känns så långt borta :/ Nu ska jag iaf köra in micke till Torsby sen när han är klar där ska jag hem och försöka plugga iaf. Kanske kan fåm lite shjälp om jag har tur? :P Men då ska jag verkligen ha tur :O haha.

Eftersom att qendis med flera klagar på att jag alltid skriver så långa inlägg antar jag att jag måste ge mig nu, Så att iaf någon orkar läsa :P Sååååå-å ha en bra dag! / J.


Det som inte dödar härdar!

Allt plugg tar död på mig. Jag har fyra små uppgifter kvar att fixa, men orkar jag göra dom? Nej! Jag vill verkligen bli klar med allt denna vecka så att jag är klar en gång för alla. Men nu sitter jag här och frågar mig själv varför jag valde att läsa psykologi B. Jag skojar inte, det dödar mig på riktigt. Hur hur hur ska jag skriva för att han ska bli nöjd och säga: Bra Johanna nu är du klar! Jag är rädd för att jag aldig kommer att få höra det av honom. Han kommer ta in den där uppgiften, sätta ett G bara för att få slut på mitt tjat om att jag inte pallar hans uppgifter. Jag har alltid varit mån om att få bra betyg och alltid göra mitt yttersta för att fixa det. Men nu känner jag bara att jag är nöjd med ett G lixom. Jag är skoltrött och bara längtar tills jag får stå där och skrika och då menar jag skrika ut till hela världen att jag har tagit studenten. Det är verkligen inte länge kvar men för tillfället känns det otroligt långt borta. Nog tjatat om skolan, något annat lär det ju finnas att skriva om skulle jag tycka. Men men, det är ju tyvärr det enda som snurrar i mitt huvud. Men något som fick mig att tänka på något annat var idag när hjälpte Emelie och Ellinore med att sätta i hårförlängning. De blev super fina båda två vilketdom egentligen redan var innan också men det går ju altid att göra någon liten grej så mycket. I vilket fall som hellst så passa båda jättebra i det. Det var absolut värt tre timmar och jattemysigt! Nu är jag rätt slut, jag gick upp vid halv sju imorse för att dra hem till kära karldtad igen och inte tat glömma min älskade skola (host!) För jag fick ju som sagt något konstigt symtom igår. Som aa jag vet inte vad man ska kalla det, men sakna micke kanske? Så jag drog dit igår kväll och drog hem i morse. Himla massa åkande men så värt det! Vi myste massa och kolla på film. Men som vanligt somnade jag och inte har en aning om vad vi titta på. MEn jag tror som att den var bra iaf, eller?! :) Jag  sitter här och orkar knappt hålla ögonen öppna, så det är nog dags att lägga sig. Imorn är det skola och sen universitetet för enn föreläsning om något? Jag vet inte vad, men jag tror att det ska vara bra (; Haha bra koll jag har på saker och ting! Men för att inte somna där blir det sova nu, godnatt!


Ignorera mitt osminkade ansikte och min hemska min tack!

Kärare än någonsin!

En dag på jobbet igår, det var sätt nice. Söndag = lugnt och det gillar vi (: Efter jobbet drog jag hem till micke och där blev det mys på hög nivå. Sen i morse drog jag hem till Karlstad igen för ännu en dag i skolan. Men idag har jag haft en extrem sakna.micke.dag. Jag fattar inte hur man kan ha så starka känslor för någoin som jag har, han betyder verkligen allt för mig. Jag skulle ge upp allt för honom. Och jag hoppas att du läser detta nu micke så jag slipper tjata hål i öronen på dig om hur mycket jag tycker om dig. Hehe nu läser du det ju ist :D Så efter att ha kommit hem från skolan idag la jag mig och sov och sen drog jag hem till micke igen :O Drygt att åka fram och tillbaka, men det är värt var enda sekund.

Nu är det bara fyra vanliga dagar kvar i skolhelvetet, sen är det praktik och sen SLUT! Jag längtar så, tänk att få gå ur skolan och bara få skrick av lycka för att man är klar med allt. Att man har klarat det! Att man får börja jobba på riktigt! Och vara vuxen på heltid, guuuuud vad skönt! Dags att fixa studentklänning snart kanske?
Balen är redan fixad och jag älskar min klänning. Jag har dick köpt en klänning jag nog bara kommer att använda en gång, men frågan är om det inte är värt det!? ;)

Nu ska jag sätta mig och beställa kläder med Micke, hoppas på att hitta något fint (:
Resten av kvällen kommer att bestå av film, så godnatt på er!

/ J.




Bakis!

Igår kom älsklingen till mig, i'm lovin it (: Sen blev det party for the winn säger jag bara! Jag och Hanna drog ut och hade det hur trevligt som hellst. Sen blev det efterfest för hela slanten hemma vid Robin. Så aa idag mår man som man förtjänar. Födelsedagsfest idag, ska jag eller ska jag inte? I vilket fall som hellst så ska det bli en nykter sådan för mig iaf :) För imorn är det jobb från 13.00 till 21.00 som gäller (y) Dags för duschen / J. 



Panik!

Jag vet! jag borde skämmas. Jag skrev i mitt första inlägg att jag skulle vara duktig och uppdatera dagligen. Men har jag gjort det? Neeej! Skärpning nu jag lovar. Jag sitter här i soffan och ändå är rätt nöjd. Har pluggat klart det mesta nu och det är inte mycket kvar av skolan. Sex vanliga skoladagar kvar sen är resten praktig och slötid. Men på ett sätt känner jag lite ångest, jag har gått där i tre år. Men det känns som tre månader om jag tänker efter. Vart har tiden tagit vägen? Jag får panik, vad ska jag göra efter skolan? Jobba såklart, men var? Jag har inte utbildat mig till undersköterska för att sitta på ett ålderdomshem och ruttna till sjag blir åttio och ska sitta där själv lixom. NEJ verkligen inte! Jag måste komma på något bra, börja med att söka någonstans kanske? Aa jag får nog sätta igång med det sen. Men först ska jag städa min garderob så jag ser vad jag har för kläder. Med tanke på att jag står varje morgon och säger samma sak - vad fan ska jag ha på mig? Så nu tänkte jag städa där och få lite kolla på vad som finns och inte. Sen är det väl bara att sätta sig och söka jobb, men vänta nu! Arbetsintervjuer och grejer :O nej nej nej det vågar jag inte. Jag vill inte sitta och berätta varför just jag ska ha det jobbet och grejer. buuuhu!JAg antar att jag får sitta och ha förberedelser många veckor i förväg :O :D

Sen ikväll är det dags att fixa Hannas hår, hon kan inte borsta topparna längre. Så nu är det dags att ta fram saxen igen. På tal om det, Qendis var här igår så jag klipppte henne. Jag vet inte vad jag ska säga om den saken. Så det är nog bättre ni går in och kollar hennes syn på saken --->   http://qendis.blogg.se/ . hennes hår blev jättebra, men shit vad hon ålar sig hela tiden. - Johanna kom ihåg att jag älskar mitt hår nu. Hon är allt för go mitt lilla hjärta.

Äntligen, i morn är det fredag! Då kommer micke och hans brorsa hit. Jag har saknat honom såååå otroligt mycket. Jag ska krama och pussa sönder honom när han kommer. aja Mathias skulle hänga med denna helg för att han inte pallar att sitta i bjälverud. Vilket är så förståligt. Så imorn kväll är det bio som står på schemat! Farsan blir det, någogn som har sett den som har något att säga om den?

Over and out / Puss Johanna.




Dagens outfit!
Dagens outfit (:


Alla <3 -ansdag

Dålig uppdatering jag vet! Men när jag har bestämt mig föratt uppdatera lite så har det inte funkat, det har bara blivit error.. Aja nog om det!

Jag hade världens underbaraste alla <3 -ansdag. Undertiden jag låg i sängen försvann micke i en halv timme, sen när han kom tillbaka hade han köpt underbara blommor åt mig, ett kort och en nalle. HAn är världens underbaraste människa! Sedan åkte vi iväg och handla, sen blev det massa mys. Senare laggade vi mat och tårta ;) JAG ÄLSKAR DIG MIKAEL ANDERSSON!

För övrigt har jag varit sjuk i ca en vecka, feber och ingen röst :P Fun lixom. Men det har rullat på andå, har festat lite och bara varit med micke sen jag skrev sist. Idag är jag ledig från skolan så nu är det plugga som gäller!!

Bilder från alla <3 -ansdag!



Blomman i kruka fick jag av mamma :)


Telenor

Igår blev jag erbjuden att få en helt gratis iphone, behålla mitt nummer och byta till telonor! Hm men vart är baktanken? Jo man får betala 700 kronor i månaden och ringa hur mycket man vill. Men vänta nu.. 700 kronor i månaden blir 8400 på ett år. Det är mycket pengar. Sen hur länge man än står och säger samma mening - jag har halebop och tycker om det. Så fortsätter dom. Fine det är deras jobb, men vad fan respektera en människa. Jag har halebop och tänker fortsätta med det. För att jag slipper betala 700 kronor i månaden och istället kan tanka på pengar när jag vill och har råd. Så lägg ner det där med att stå och plocka in folk som går förbi på gatan, det är synd om det ni lurar. Om någon vill ha telenor låt de komma självmant till er ist..

Nu sitter jag här och skriver och kollar på min galna katt som leker i sängen med en dunfjäder. Tänk om jag också kunde vara så lättroad. I morn åker jag och lilla Hugo upp till micke och där stannar vi tills på lördag. För då måste vi dra hem hit och ladda upp inför alla <3-ansdag som är på söndag. Och det kommer att blir den absolut bästa alla <3-ansdag i mitt liv. Jag ska mysa sönder micke, med massa mat, massa mys och massa massa allt! Det gillar vi! Tycker dock lite synd om alla de som inte har någon pojkvän att fira den dagen med. Men alla <3-ansdag är ju till för att man ska tala om hur mycket man tycker om en person just den dagen. Så va med familjen, vännerna eller någon annan ni gillar att umgås med.

Nu ska jag packa väskan och sova så att det fortare blir tordag.

Mike, jag älskar dig!



Bilder från gårdagens fika med Elina och Qendis <3




Galen!

Min lilla Hugo som är 12 veckor gamal går det bara att beskriva med ett ord. GALEN! Speciellt på kvällarna, han hoppar runt och jag tror varje gång att han försöker riva lägenheten. Eller ja kanske inte försöker, han menar säker inte att vara så dryg som han är. Fine, jag kanske borde ha överseende med detta, han är ju trotts allt bara 12 veckor. Men det är otroligt jobbigt när man ska försöka sova. Okej han sover ett x antal timmar. och om han känner för att vara gullig mot mig sover han ända tills jag går upp. Men de gångerna är lätt räknade. Han har ett annat sätt att försöka var gullig mot mig på. Och det är att när jag sover som skönast kommer han och tuttar på min örsnibb. Nej Hugo det kommer inget där ur hur mycket du är suger. Men att förklara det är tekniskt omöjligt. Så antingen är det bara att låta honom fortsätta leka att mitt öra är dett bröst med massa mjölk i eller täcka för sina öron med täcket eller något annat. Men jag tror att även om han är lite galen såhär på kvällskvisten så har jag nog den sötaste lilla kattungen i världen. Nej vänta nu, jag känner mig elak mot min andra katt Tusse som nu väger nio kilo och bor hemma vid mamma i Stöllet. Shit vilket liv, vara den fetaste katten i byn som är Stöllet desutom.  Aja han vet ju inget annat så det kanske är lika bra att ha det så. Men på tal om att få dåligt samvete. Så kan jag säga såhär: Hugo är den sötaste kattungen i världen och STORA Tusse är den sötaste STORA katten i världen. Så! Nu har jag renat mitt samvete.

Nu efter att jag har suttit och skrivit om mina två katter ett bar tag upptäckte jag att det kanske inte är så roligt att läsa. Men i brist på annat lixom. Jag kände inte att jag hade något vettigare att skriva idag.
Iallafall tidigare idag var jag i stan och lämnade av Micke vid tåget och kunde ite då låta bli att dra in på Monki et snabbis. Och på min lilla snabbis hann jag köpa en tröja. Som jag är mycket nöjd över.

Jag antar att det är dags att lägga sig, för i morn väntar en dag full av plugg. Jag ska försöka hinna klart med så mycket som möjligt. För nu känner jag att det börjar bli dags. och det är ju inte länge kvar tills vi drar ut på APU. Så gooo säger jag bara!!

Ignorera de vita fläckarna som syns lite överallt, det är kamerans fel (:

Ignorera de vita fläckarna som syns lite överallt. Det är kamerans fel :)

Slappisdag :)

Inget inlägg igår, hade annat för mig. Jag och micke var hem till mamma och hälsa på, mysigt. Har inte varit hemma sen i julas, så det var på tiden. Resten av kvällen låg jag och micke bara och myste. wonderful :*
Jag måste bara få säga hur glad jag är att jag har Micke, han är den underbaraste i världen. Bättre får man leta efter. Hur klarade jag mig innan jag träffade honom? Den frågan har jag frågat mig själv många gånger, och jag är rädd att jag aldrig kommer kunna svara på det. Men egentligen behövs ingen förklaring, för nu kommer han alltid att finnas här för mig. Och jag älskar det! Nog tjatat om det, ska inte sitta och tråka ut er om hur kär jag är :P

Nu sitter jag hemma i Karlstad igen. Karlstad for the winn säger jag bara (y) Jag skulle ha pluggat lite idag, men det är ju sönda vilket betyder slappis dag. yeeeess! Så nu i veckan är det bara att plugga gärnet, så jag blir klar. Mmm vad skönt det ska bli.

Nu ska jag lägga mig och kolla på film med Micke, sen ska jag sova. För imorn är det skola som gäller :/



Äntligen!

Idag har det varit en trött dag, men rolig. Låg inatt och kunde verkligen inte somna, tror jag somna runt tre eller något. Med en liten Hugo busande brevid mig. Sen hade jag planerat att gå upp vid sju imorse. Men blev det så? nej! Jag vakna halv nio och tjugo i nio skulle jag vara och hämta Qendis. Good Johanna! Så det var bara att skynda sig på med kläderna. Och som tyr var hade någon plogat åt mig idag, skönt så slipper man pullsa sig fram lixom. Väl framme i skolan var det dags för massa praktiska övningar. Det gillas! Tagit massa venprover  och grejer. Så nu är man snart undersköterska. Bara APU'n kvar. Och då ska jag vara på pskyet i kristinehamn i sex veckor, hoppas att man lär sig mycket bara (:

Var iväg och hämtade Elvis förut, så ska snart köra iväg honom på någon fest i Sunne, men för mig blir det ingen fest idag. Om jag ska erkänna så känns det skönt. Ska bara vara hemma och mysa med Micke hela helgen. Har varit rätt mycket nu i några helger, så denna helg är behövlig (: Känner mig dock lite elak mot min lilla Hugo, jag bara åker ifrån honom :/ men Elina är en ängel och ställer upp och passar honom hela helgen. Toppen (y) TACK!

Jag antar att jag måste sluta skriva snart, för Elvis står och tjatar om skjuts. Det är väl lika bra att få det gjort så att jag och micke kan lägga oss och kolla film resten av kvällen. Tills Elvis ringer och säger att han ska hem!

Jag måste bara säga att jag har världens bästa pojkvän!  



Shopping på hög nivå!

Min dag började med att vara arg. Shit är det bara bönder som vet hur man hanterar en traktor och en skopa eller? Hur svårt kan det vara att ploga så man tar sig fram? När jag väl kom ut till bilen i morse då också redan försenad. Var det mer än en decimeter snö på bilen. Ta av allt det med en skrapa var rätt så töligt kallt åt händerna. Jag trodde jag skulle frysa av mig dom innan jag var klar. Och nej, jag menar inte att någon skulle ha varit där och fixat all snö av bilen. Men vägen dit KANSKE?! Väl framme i skolan i snöovädret fick jag och Qendis gå en omväg för att inte få snö upp till knääna. Och remember, vi var redan försenade. Fine, det får gärna var svinkallt bara det inte är någon snö. Och allt skulle gå så mycket lättare om det kunde flytta hit några bönder och fixa allt här på morgonen så man kan gå ut. Någon som känner sig manad att flytta hit och ploga åt mig?

Efter en lektion i skolan drog jag och Qendis på stan, det blev massa shopping och fika. MONKI for the winn säger jag bara! (y) Massa rea och massa fint, mums*  Sen drog vi hem till mig och då kom Elina på besök. Dock inte så långvarit idag. Så nu har jag suttit här och pluggat lite. Vilket känns skönt, en uppgift klar iaf. (y) Nu ska jag packa väskan innan jag lägger mig. För imorn drar jag till älsklingen och stannar där hela helgen. Jag har varit utan honom i två dagar men jag håller på och längtar ihjäl mig efter honom. Rätt illa, jag vet :J

Här ser ni dagens shopping (:
Natti natti.

 










Dags att starta igen (:

Yes, då var det dags att börja blogg igen. Sist jag gjorde det för typ ett år sedan skrev jag kanske fem inlägg sen tröttnade jag. Denna gång ska jag försöka lägga ner mig lite mer än sist. Varför inte låta andra ta del av vad jag gör om dagarna? Och det är ju alltid skönt att få ha någonstans att skriva ''av'' sig lite på. Inte för att det kanske är någon som lyssnar speciellt mycket, men skönt att få ur sig lite och kul för andra att ha något att läsa. Toppen (y)

Nu tänkte jag börja diska och dola lite snart, det ska bli så skönt att få det gjort. Men det är just det att börja som är det värsta. Men när man väl kommer igång går det som på räls. Jag tycker det är lika tråkigt att diska varje gång. Jag fattar inte hur vissa kan ha det som jobb. Att  vara diskare, vad är det för jobb egentiligen? Fine, dom har makiner som hjälper dom och stora kranar men uuuh! Nej jobbet som diskare är inget för mig. Jag sitter fortfarande kvar i soffan efetr att ha kollat på Andra avenyn. mums* det måste vara den bästa serien i världshistorien. Nu är det mer spännande än någonsinn.  En sak jag dock blir trött på är att direkt det händer något ska alla skylla på Hamsa. Bara för att han har varit dömd för lite småsaker förut betyder väl inte det att han inte kan bättra sig. Alla är väl värda en andra chans :O Kanske inte ska sitta och tråka ut er om vad jag tycker är rätt coh fel i Andra avenyn. Men jag känner bara att jag blir liiiite arg på det där just nu :P haha.

För att övergå till något annat så var Qendis och Elina här förut, lika mysigt som vanligt. Qendis satt för omväxlings skull vid datorn. Och jag roade mig med att färga håret på Elina. Hon blev så fin så (: men nu har de båda gått hem. :/ Och om jag någongång ska bli klar med all disk är det nog dags att jag börjar nu. Senn ska jag gå och lägga mig. Dock helt ensam idag med tanke på att min underbara älsklning har åkt hem.
Men jag har ju tur som har en sööööt liten kattunge som ligger brevid mig på kudden och sover.

Då var första blogginlägget klart, skönt måste jag lov att säga.
Natti natti, :*











Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0